MMKD Faaliyet Raporu | Ocak 2013 – Nisan 2014

Değerli MMKD Üyeleri,

Geçtiğimiz bir yıl içerisinde, Müzecilik Meslek Kuruluşu Derneği Yönetim Kurulu olarak, MMKD’nin kurumsal yapısını ve üyelerle iletişimini güçlendirmek, müzecilik mesleği konusunda referans noktalarından biri haline gelebilmek, üyelerin ve takipçilerin mesleki gelişimine katkıda bulunabilmek için bir dizi faaliyet yürüttük. Bu çalışmaların bazılarını tamamladık ve sonuçlarını almaya başladık, bazıları ise hâlâ devam eden projeler arasında.

MMKD’nin Ocak 2013 – Nisan 2014 tarihleri arasında geliştirdiği projelerin, yürüttüğü çalışmaların ve katıldığı toplantıların yer aldığı MMKD Faaliyet Raporu’na buradan ulaşabilir ve detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Mart 2013’te gerçekleştirilen son Genel Kurul’da Derneğin öncelikleri, MMKD stratejik planının oluşturulması, paydaşlarla iletişimin geliştirilmesi ve üye sayısının artırılması olarak belirlenmişti. Bu hedefe ulaşmak için yaptığımız çalışmaları incelemenizi, görüş ve önerilerinizi bilgi@mmkd.org.tr adresine yazarak bizimle paylaşmanızı önemle rica ederiz.

Daha fazla ve farklı alanda proje gerçekleştirmek için hevesli olduğumuzu, bunu da ancak sizlerin desteği ve katkılarıyla başarabileceğimizi bir kere daha hatırlatmak isteriz. MMKD Faaliyet Raporu‘nda yer verilen projelerde ya da sizin önereceğiniz yeni alanlarda birlikte çalışarak, Türkiye müzeciliğine ve müzecilerine sunacağımız katkıyı artırabiliriz.

MMKD’ye göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Müzecilik Meslek Kuruluşu Derneği

MMKD Faaliyet Raporu’nu PDF olarak görüntüle

Hakkında MMKD